FAQ


Er Hemmeligekontakter noe for meg?

Ønsker du å utvide din sosiale sirkel og er du ute etter utfordring og spenning? I så fall er Hemmeligekontakter definitivt noe for deg. Her kan du nyte flørting uten forpliktelser med flotte menn og kvinner og sammen bestemme hva som skal være neste steg. Tviler du? Registrar er helt gratis og gir deg 1 gratis poeng for å prøve ut nettstedet. Hvis du bestemmer deg for ikke å gå videre kan du bare slette profilen din. Du har ingenting å tape!

Vil privatlivet mitt være beskyttet?

All informasjon du gir oss er beskyttet. Dette betyr at informasjonen vil ikke bli missbrukt av andre parter. Vi vil ikke bruke dine data til komersiell bruk eller gi det videre til tredjeparter. Kun Hemmeligekontakter har tilgang til dine data, kun for funksjonelle formål, slik som tjenestene til Hemmeligekontakter selv. Hemmeligekontakter følger strenge personvernsregler og har taushetsplikt.

Hva er poeng?

Poeng lar deg sende meldinger, 1 poeng tilsvarer 1 melding eller 1 flørt. Du kan velge poengpakkene nedenfor.

Nummer Beskrivelse Pris Per poeng
1 1 credit kr 20.00 kr 20.00
6 6 credits kr 100.00 kr 16.67
15 15 credits kr 200.00 kr 13.33
25 25 credits kr 300.00 kr 12.00
50 50 credits kr 600.00 kr 12.00
100 100 credits kr 1100.00 kr 11.00
300 300 credits kr 3000.00 kr 10.00

Hva er en søkeprofil?

I profilsøk kan du angi hvilken type mann eller kvinne du er ute etter. For eksempel, hvor skal han eller hun komme fra, og du har en preferanse for en person av en viss alder? Basert på denne informasjonen vil du motta treff. Hver dag ser vi etter nye treff slik at du mottar nye meldinger regelmessig. Ønsker du å få flere treff? Pass på at du ikke gjør søket for konkret, for eksempel ved å utvide aldersgrensen eller ved å velge flere provinser. Men vær oppmerksom på at det tar et par dager for at disse endringene skal tre i kraft. Dette betyr at du kan motta treffene basert på de forrige søkekriteriene i noen dager fremover.

Hvorfor er profilbildet mitt ikke synlig ennå?

Vi sjekker alle bildene manuelt for å sikre deres autentisitet. Et bilde må oppfylle følgende kriterier, i tilfelle bildet ditt blir avslått vil du motta en e-post.

  • Bildet kan ikke skildre voldelige, ulovlige eller diskriminerende aktiviteter
  • Bildet kan ikke vise personer under 18 år
  • Bildet skal ikke være opphavsrettslig beskyttet

Hvorfor er profilteksten min ikke synlig ennå?

Alle tekster er manuelt kontrollert av oss for å sikre ektheten av det som er skrevet. En profiltekst må oppfylle følgende kriterier, i tilfelle din profiltekst blir avvist vil du motta en e-post.

  • Teksten kan ikke inneholde kontaktmuligheter for eksempel en e-postadresse eller et telefonnummer
  • Teksten kan ikke inneholde en url
  • Teksten kan ikke inneholde voldelige, ulovlige eller diskriminerende emner
  • Teksten kan ikke beskrive en person under 18 år

Hvorfor får jeg kun et begrenset antall treff?

Du kan søke etter profiler selv, i tillegg til at du får treff på personer som oppfyller dine søkekriterier. I tilfelle du får et treff med en annen person, får også denne personen profilen din som et treff. I så fall, er første skritt allerede blitt tatt!!

Hver dag er vårt avanserte matchingsystem på jakt etter nye egnede treff. Dette betyr at du vil motta nye treff regelmessig. Å holde alt godt organisert for menn så vel som kvinner vi ikke distribuere alle treffene på en gang, men heller i faser. Så, sørg for ikke å gå glipp av noe og sjekke dine treff nå og da.

Hvorfor kan jeg ikke vise alle meldingene mine?

Meldinger som er eldre enn seks måneder er arkivert, og er ikke synlig lenger.

Hvordan sletter jeg profilen min?

På service siden finner du muligheten til å slette profilen din. Profilen din slettes umiddelbart, og du mottar en bekreftelse via e-post. Vennligst vurder det faktum at det å slette en profil er permanent: treff, meldinger og poeng vil gå tapt.

Hvordan rapporterer jeg en falsk profil?

Til tross for vår strenge kontroll det noen ganger det hender at det er en falsk profil aktiv på nettstedet. I så fall kan du fylle ut Kontakt skjema tar vi umiddelbar handling. Vær alltid forsiktig med SMS og samtale forespørsler fra falske profiler, her er det ofte ekstra kostnader.

Hvordan kan jeg slå e-post fra Hemmeligekontakter på eller av?

Dette er mulig på min konto. Dette er standardinnstillinger som at du bli holdt orientert om nye treff og meldinger direkte. Ønsker å motta daglig eller ukentlig melding av nye treff og / eller nye meldinger du kan endre det her. Det er også mulig å slå av E- post tjenesten.

Mitt spørsmål er ikke oppført her

Fyll ut Kontakt skjema